Okulumuzun e- Twinning 'deki Başarısı

Okulumuz İngilizce öğretmeni Esra Şenyüz'ün kurucusu olduğu ve 3/A sınıfı öğrencileriyle yürüttüğü 9 Türk 1 Romanyalı okulun dahil olduğu Bayraklar ile Mutluluk/ Happiness with Flags  e twinning projesi yapılan eğlenceli çalışmalarla sona erdi. Proje boyunca öğrencilerimiz Türkiye,  Romanya, Japonya, Finlandiya, Fransa ve İtalya bayraklarını anket yoluyla seçtikleri yöntemlerle oluşturdu. Ülkelerle ilgili yeni bilgiler edindi ve oynadıkları eğlenceli oyunlarla öğrendiklerini pekiştirerek "Dünya İnsanı" olma yolunda çok önemli kazanımlar elde etti. Aynı zamanda farklı okul ve ülkelerdeki çocuklarla işbirliği yaparak eşsiz bir öğrenme deneyimi elde etmiş oldular. Kurucu öğretmen ve projede yer alan öğrencilerimizi tebrik ederiz.

29-04-202229-04-202229-04-202229-04-202229-04-2022